HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Diğer Markalar neden yok ?

24-05-2020 05:29
Diğer Markalar neden yok ?
Sektörde var olan bütün firmalarla neden çalışmıyoruz ?
 
Yeni bir blog yazımızdan merhaba. Evet sizlerden gelen talepler üzerine bu blog yazımızın oluşması sağlandı. E-ticaret sektöründe 1 yıldır var olan bir firma olabiliriz. Lakin gücümüzü aldığımız ana firmamız ENERJİ MOTOR LTD.ŞTİ. firması bulunduğumuz sektörde 39. yaşını kutlamaktadır. Bizde bu koca 39 yılın deneyimini sizlere aktarmak için buradayız. Uzun yıllarda sizlerle birlikte olmak en büyük hedefimiz. Gelelim blog yazımızın ana konusuna. Evet Gerek Tarım-bahçe sektöründe gerek bisiklet ve motosiklet sektöründe bir yanda da bu sektörlerle bağlantılı olan Akü, Madeni yağ ve Lastik sektöründe sitemiz üzerinde de görmüş olduğunuz üzere Türkiye de faaliyet gösteren bütün firmalar yok. Bunun en baş nedeni size bütün samimiyetimizle söylüyoruz sizlere vermiş olduğumuz değerdir. Bu son söylemiş olduğumuz cümleye şu an bir anlam verememiş olabilirsiniz ama eminiz ki yazımızın sonunda neden bunu söylediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız.
 
Türkiye de bahsetmiş olduğumuz sektörlerde toplamda 100 e yakın ithalatçı ve üretici firma var. Bu 100 firmanın ise aktif olarak sektörde olanı ise 80 civarıdır. Bu 80 firmanın 25 adet civarı Tarım bahçe grubunda diğer kalan 55 firmanın ise 35 i motosiklet firması ve kalan 15 firmada akü, madeni yağ ve motosiklet aksesuar olarak sıralayabiliriz. 
Öncelikle var olan bu 80 firmadan çalıştıklarımıza Depoliz.com üzerinden referanslarımız bölümüne bakarak ulaşabilirsiniz. 
 
Peki neden diğer markalar ile çalışmıyor ve ürünlerinin satışını yapmıyoruz. En başta da belirttiğimiz üzere sizlere vermiş olduğumuz değerden dolayı. Peki bu ne demek?
Türkiye'de bir çok firma ticari hedefler planlayarak ürün üretimi yada ithalatı gerçekleştirmektedir. Lakin bu firmaların hepsi tüketici memnuniyetini ilke edinmemektedir. Bunu biraz açacak olursak örneğin A firması bir Çim biçme makinesi üretti yada ithal etti. Bir bayiilik ağı oluşturdu ve bunu Türkiye pazarına ulaştırdı. Lakin satışını yapmayı hedeflediği ürüne dair bir AR-GE hazırlığı yok yada Ürünün satış sonrası için SERVİS ağı tam olarak oluşturulmadı. Bir diğer husus olarak ürettiği yada ithal ettiği ürüne dair Yedek Parça stoğu tam olarak bulunmamakta yada Yedek parça bayiilik ağı oluşturulmadı. Ayrıca en önemli kısım olarak da Satış sonrası hizmetler alanında Garanti kapsamı durumlarında müşterilere sürekli olarak zorluk çıkartmakta veya Yedek Parça temini gerektiğinde uzun süreler bekletmekte ve yedek parça fiyatları aşırı düzeyde yüksek bir satış fiyatıyla satışı yapılmakta.
 
İşte bu sebepler bütününden bir yada bir kaç tanesi bizim açımızdan olumlu sonuçlanmadığı takdir de yada bayiiliğimiz var iken devamında sorunlar yaşamaya başlanıldığında belirli bir süre bayiilik döneminde satışını yaptığımız ürünlerde kullanıcılar mağdur olmasın diye bir süre daha devam eder fakat  beklenilen süre içerisinde artık o firmanın ürünlerinin satışını yapmayı durdurur ve satışı yapılmış ürünlerden gelebilecek sorunlar beklenir ve bir müddet sonra bayiilik tarafımızda bırakılır. Fakat Depoliz.com olarak Firma ve Marka seçimi yaparken Sizin adınıza ürün alırmış gibi tüketici yerine kendimizi koyarak Üretici veya ithalatçı firma değerlendirmesini çok ince filtrelerden geçirerek yaptığımız için şu an Depoliz.com üzerinden alım yapacağınız tüm ürünlerin firmalarını sektörün lideri olduklarına dair garanti edebiliriz.
 
Siz değerli tüketicilerimizin memnuniyeti her zaman da belirtiğimiz üzere bizim 1. önceliğimiz. Firma ve markalar dair saymış olduğumuz filtreleme değerlerinden bir tanesinin bile sorunlu olması demek bizim bu firmanın ürünlerini sizlere ulaştırmamız demektir. Örneğin bir adet Motorlu testere aldınız. Almış olduğunuz marka da sektörde karşınıza sürekli olarak çıkan bir firma olabilir ve siz de peki bu marka neden yok diyebilirsiniz  ? Evet, sektörde büyük gibi görünün bir çok firma aslında demin size saymış olduğumuz sorunlardan bir ve birkaçını kesinlikle taşıyordur. Çünkü bu söylemlerimiz çok uzun yılların vermiş olduğu tecrübelerden kaynaklıdır. Biz Depoliz.com olarak daima işini iyi yapan firmaların ürünleriyle sizlerin karşısında olmak için çabalıyoruz. Sizin yaşayacağınız en küçük sorun dahi bizleri derinden üzecektir. Bu sebeple hep bir tüketici edasıyla ticari faaliyetlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Evet bazen bir Ürün altın değerinde olabilir yani mecazi olarak vurgulamak istediğimiz nokta çok kaliteli olabilir. Dünya markaları arasında yer almış olabilir. Fakat Türkiye 'de distirbütörlüğünü yapan firma o kaliteli markanın değerini verebilecek nitelikte bir çalışma sergilemiyorsa o markanın çok kaliteli olmasının bir önemi kalmamaktadır. Siz değerli tüketicilerimiz arasında bu düşüncemizin yanlış olduğunu savunanlarda olacaktır. Ama bizim için her zaman önemli olan tek şey sizlerin değerli olduğu ve memnuniyetinizin herşeyden önemli olduğudur. 
 
İşte bu sebeple diyoruz ki;
 
''Siz neredeyseniz, Oradayız biz !''
 

 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.