HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Neden Depoliz.com ?

24-05-2020 06:06
Neden Depoliz.com ?
Neden Depoliz.com dan alayım ?
 
Sizleri düşünen bir blog yazımızdan tekrar Merhaba. Evet günümüzde herhangi ihtiyaç duyulan bir ürünü E-ticaret sektöründe ve yerel ticaret sektöründe bir çok firma satışını gerçekleştirmektedir. Lakin yapılan bu ticareti özveriyle yapan ve kullanıcı memnuniyeti odaklı çalışan çok az firma bulunmaktadır. Her hangi bir ihtiyaç duyulan üründe tüketiciler olarak bilinçi alışveriş yapmak üzerimize düşen ilk görevdir. Özellikle E-ticarette karşılaşılan en büyük sorunlardan biri Satın alınan bir ürün sonrası ve ödeme gerçekleştiyse sonrasında firmaya dair muhatap bulunamaması ve alınan ürüne dair sorunlar. 
 
Günümüzde E-ticaret sektörü artık bütün firmaların var olmak istedikleri bir pazardır. Buna başlarken hazır pazar yeri siteleri olarak da başlayanlar var iken Depoliz.com olarak kendi markasıyla ve sektör tecrübeleriyle sizlerin karşısına çıkan firmalarda mevcut. Öncelikle güven ortamı E-ticaretin kaçınılmaz olan ilk adımıdır. Aktif olarak da genel olarak tüm kategorilerde ürün alımları yapılırken öncelikler pazar yeri sitelerine bakılmaktadır. Bununda en baş sebebi demin belirtmiş olduğumuz güven noktasıdır. Siz değerli tüketicilerimizi sizin gibi düşünerek hareket ettiğimiz için bu yazıyı kaleme aldık. Pazar yerleri güvenli gibi gözükse de satışı yapan firmalar yine yerel firmalardır. Evet çoğu zaman paranız boşa gitmeyecektir. Ürün iadeleriniz uzun bir bekleme sürecide olsa iade edilecektir. Paranız belirli bir süre pazar yeri firmaları havuzunda kalsa da yine iade edilecektir. Peki ya kaybettiğiniz zaman ? 

Buna dair bir telafi çözümünüz var mı ? Maalesef yok. Ama Depoliz.com da böyle bir mağduriyetiniz yok. Firmamız Satışını yapmış olduğu 17644 çeşit ürünü entegrasyon sistemleriyle E-ticaret sitemize aktardığı için her dakika güncel stokları görmektesiniz. Ayrıca sadece stoğumuz da var olan ürünlerin satışını yaptığımız için Aynı gün kargo haricinde tedarik süresi beklemenize gerekte yok. Bir diğer en önemli husus olarak bizi ulaşılmaz kılan sizleri üzecek telesekreterli telefon numaralarımız yok. Sormak istediğiniz yada ulaşmak istediğiniz her türlü konuda sadece yerel irtibat numaramızı arayıp telesekreter tuşlamaları yapmadan aktarım melodileri dinlemeden en kısa sürede bizlere ulaşabilirsiniz. Örneğin bir ürün alacaksınız ve aklınızda alım öncesi sormak istediğiniz sorularınız var. 7/24 whatsapp hattından bize yazabilirsiniz. Size geri dönüşümüz aynı dakika içerisinde olacaktır. Yada bir ürün aldınız ve ürüne dair bir sorun veya bir konu danışacaksınız yerel iletişim hatlarımızdan birini aradınız ve 2. bir kez aramaya ihtiyaç duymadan direk konuyla ilgi bilgi alabileceksiniz. 
 
En önemli konulardan biri olarak da Pazar yerlerinde farkında olmadan ödemiş olduğunuz minimum %14 olmak üzere pazar yeri komisyon bedelleri. Neden bir ürüne daha uygun fiyata ulaşmak varken daha fazla ücret ödemek zorundasınız. İşte pazar yerleri de işini düzgün yapmayan firmaların size işlerini düzgün yapmalarını sağlamaları için almış oldukları komisyondan dolayı. Bugün E-ticarette güvenle alışveriş yapacağınız firmalar gibi bizleri de o güven ortamında görebilirsiniz. Hatta bunu küçük bir alışverişinizle deneyebilir yada Pazar yerlerinde mecburi olarak satış yapmış olduğumuz profillerimizde ki yorumlarımıza bakabilirsiniz. 
 
Fiyatlarınız Neden Ucuz ?

 
Siz değerli kullanıcılarımızdan gelen en önemli sorulardan biri olan NEDEN BU KADAR UCUZ ? konusuna da açıklık getirerek blogumuzu sonlandırabiliriz. Evet bazen alım yapacağınız herhangi bir üründe piyasa değerinden %50 hatta %80'leri bulan fiyat avantajını görebilirsiniz. Bunun tek ama tek bir sebebi var Depoliz.com olarak stoğumuzda bulunan ürünlere stokları tükenene kadar zam yapmamaktayız. Ülkemizin 15 temmuz gibi ağır bir imtihan geçtiği gecenin sonrasında Yönetim Kurulumuzun katı talimatı üzerine stoğumuza giren hiç bir ürüne stoğu tükenene kadar fiyat değişikliği uygulanmamaktadır. Evet ticaret uzmanları bu durumu zarar yada sermaye azaltımı olarak yorumlayabilir. Fakat biz bu konudaki kuralımıza her zaman sadık kalacağız. Döviz kurlarının esiri olmuş fiyat politikaları Depoliz.com'da yok! Yada bir gün önce ucuz bir gün sonra kur yükselmesi nedeniyle fiyat yükselme durumu yok. Her zaman dediğimiz üzere biz ticaretimizde sizlerin memnuniyetinden başka bir öncelik tanımıyoruz. 
 
Bu sebeple diyoruz ki;
 
''Siz neredeyseniz, Oradayız biz !''
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.